Hypnose og hypnoterapi

Hypnose og hypnoterapi er en metode, hvor du får hjælp til at arbejde med følelsesmæssig ubalance. Det kan være lavt selvværd, angst, chok og traumer, jalousi eller andre tvangstanker eller handlinger.

Du kan ikke blive hypnotiseret, hvis ikke du selv ønsker det. Det betyder, at du skal kunne give slip på kontrollen og lade mig tage styringen. Det kan være svært, og det kræver, at du har tillid til mig. For at opnå det bedste resultat, anbefaler jeg, at du får 2-3 behandlinger med ca. 14 dages mellemrum. Den første gang er man altid lidt nervøs og anspændt, hvilket gør, at det er lidt vanskeligt at komme helt ned i trance.

Når du henvender dig til mig, finder vi i fællesskab ud af, hvor ubalancen er, og sammen finder vi frem til målsætningen for behandlingen. Det er vigtigt, at du hjælper mig med at sætte ord på, hvilken forandring du ønsker, da det er dit ubevidste sind, jeg taler til “med dine ord” under hypnosen. Inden vi starter, fortæller jeg dig, hvad hypnose er, hvad der kommer til at ske undervejs, og hvad du kan forvente dig efterfølgende.

Hypnoterapi er hypnose og terapi, hvilket betyder, at du ikke skal dybere ned i trance, end at vi kan tale sammen undervejs. Du kan undervejs i hypnosen godt blive lidt følelsesmæssigt berørt, men det er min opgave at føre dig videre, så det ikke er det, der kommer til at fylde. Efter hypnosen får du en følelse af ro og afslappethed i kroppen. Hypnose giver ikke som i terapi en “her og nu” oplevelse af lettelse, men du vil i løbet af 10-14 dage begynde at lægge mærke til, at du er kommet i balance med dig selv i forhold til den problemstilling, vi har arbejdet med.