Klienterne siger

Som et led i mit bande-exit blev jeg tilbudt en mentor, som jeg kunne bruge til at aflaste mine bekymringer og frustrationer på. Jeg valgte efter anbefaling Britta Juul, da hun er psykoterapeut med speciale i adfærdsændring. Gennem vores samtaler er jeg gået fra at være en udadreagerende manipulator med stort behov for kontrol, til at være en velfungerende familiefar i en mellemlederstilling. Det har været en forvandling over 2,5 år, og Britta er grunden til, at jeg er nået så langt. Tak for alt du har gjort for mig.

Martin
30 år

Jeg har kendt Britta siden 2010, hvor hun blev min mentor. Hun har bakket mig op og støttet mig. Hun har motiveret mig til at stoppe den kriminelle løbebane og holde mig væk fra det miljø, jeg var en del af. Hun har med sin stærke personlighed og omsorgsfulde måde at være på formået at skabe tillid, så jeg stolede på hende. Hun har en stor rummelighed og svigter aldrig. Britta har været en god støtte for mig igennem mange år. Hun har lært mig at tackle mine forhindringer i hverdagen, så jeg i dag har lettere ved at begå mig ude i samfundet.

Mehdi
32 år

Britta er vejviseren i dit liv. Hun guider dig, styrker dit selvværd og din selvtillid. Britta er vejen frem, hvis du vil videre i livet. Brittas terapeutiske rum er stedet, hvor du møder tryghed, forståelse, rummelighed og anerkendelse. Hun er en lyttende terapeut med en skøn personlighed, som man kommer til at holde af.

Liv
50 år

Britta er omsorgsfuld, vedholdende, ambitiøs og har stor menneskelig forståelse. Jeg har kunnet drage stor nytte af Britta i individuel såvel som i parterapi. Hun har givet mig stor indsigt i mig selv, mit parforhold og de problematikker, jeg skal arbejde med. Jeg står i dag meget stærkere personligt og i mit parforhold.

Michael & Michelle
42 og 31 år

Britta er en vedholdende og direkte terapeut, men samtidig udviser hun stor omsorgsfuldhed for den enkelte person. I parterapien arbejdede vi med nogle meget konkrete tiltag, mens vi i de individuelle opererede på et mere underbevidst plan. Samtidig kunne vi også tale helt frit under de individuelle forløb – uden nogen form for hensyn. Vi har begge to fået en dybere bevidsthed om følelser hos os selv og vores partner, som også har givet en stor støtte til vores måde at kommunikere med hinanden på – både om selve forløbet, men også om vores ønsker til forbedringer i vores forhold.

Britta
60 år

Jeg vil godt sige dig rigtig mange 1000 tak for alle de dejlige timer, som jeg har tilbragt sammen med dig. Der skulle åbenbart nogle gange til, før der var hul igennem til mig, men bedre sent end aldrig. Jeg kan ikke takke dig nok for, hvad du har gjort for mig. Britta du skal vide, at jeg er på rette vej med børn og familie. Har lige fået den skønneste datter, elsker at kunne føle følelser, noget jeg aldrig har kunnet. Tak for de mange timers samtale. Du skal vide, at du har reddet mindst et liv, nemlig mit.

Jan
37 år