Terapi og selvudvikling

Terapi er hjælp til selvudvikling. Har du nogle negative tanker eller mønstre, som forhindrer dig i at være glad, eller er du bare nysgerrig på dig selv og dine handlemønstre?

Når du kommer til mig, møder jeg dig med et åben sind. Jeg tror på det bedste i mennesker, og har derfor ingen fordomme. Hos mig kan man tale om det, der er svært, pinligt eller skamfuldt. Jeg har ry for at være direkte, jeg pakker ikke tingene ind, jeg siger det, jeg ser, tænker og oplever, men jeg gør det altid med respekt og omsorg.

Vi vil i fællesskab undersøge, hvilke forhindringer eller problemer du har. Derefter vil jeg hjælpe dig med at få en indsigt og forståelse af, hvorfor du tænker, føler eller handler på den måde, du gør, for til slut at give dig nogle nye handlestrategier, som fremover vil styrke din tro på dig selv og give dig større livskvalitet.

Det kan være problemer som:

 • Usikkerhed – vanskeligt ved at sætte grænser og sige fra
 • Ensomhed
 • Lavt selvværd
 • Dårlig kommunikation i parforholdet – jalousi – utroskab
 • Stress og udbrændthed
 • Sorg og krise
 • Chok og traumer
 • Angst
 • Depression
 • Overgreb
 • Misbrug