Børn i mistrivsel

Har dit barn det svært, – og har brug for en sund voksen, der ikke er mor eller far. En voksen de kan betro sig til, og som kan hjælpe dem med at navigere i deres tanker og følelser. En der kan hjælpe dig med at få en forståelse for, hvad dit barn kæmper med, og hvordan du hjælper dit barn bedst muligt.

Jeg kan sammen med min samarbejdspartner Hanne Clausen tilbyde jer et samtaleforløb til dit barn.

Hanne Clausen er født i 1967. Hun er uddannet pædagog og har 30 års erfaring med børn og unge. Hun har stor erfaring i relations dannelse, som er en af de vigtigste redskaber, når vi skal hjælpe et barn. Hanne arbejder med kognitive processer, hvor man igennem bevidsthed finder nye strategier, der vil hjælpe dit barn til at kunne håndtere hverdagen på en mere hensigtsmæssig måde.
Hanne er desuden mor til to voksne børn og har et barnebarn.

Vi har i fællesskab udarbejdet et forløb, som indeholder 1 opstartssamtale, 8 børnesamtaler, 1 midtvejssamtale og 1 afsluttende samtale.

Ved opstartssamtalen vil vi sammen med dig/jer afdække de problemstillinger, I har. Vi vil ved samme lejlighed vurdere, om vi kan hjælpe dit barn. Samtidig giver det dig/jer en mulighed for at vurdere, om vi er det rette tilbud til jer og jeres barn.

Hanne vil primært stå for børnesamtalerne, som kan foregå i dit hjem, udenfor i naturen eller på et neutralt sted som f.eks. det lokale bibliotek. Børnesamtalerne kan variere i tid, men de 8 børnesamtaler vil samlet være på 12 timer.

Opstarts-, midtvejs- og den afsluttende samtale foregår i klinikken hos Britta i Lunderskov. Her afsætter vi 80 – 90 minutter pr. samtale. her vil Hanne og Britta være til stede sammen med dig/jer. Børn under 13 år deltager ikke i disse 3 samtaler. Hanne og Britta vil under hele forløbet have et tæt samarbejde om jeres barn.

Prisen for opstartssamtalen er 1.000 kr., som betales efter konsultationen.

Prisen for et børnesamtaleforløb, som består af 8 børnesamtaler, 1 midtvejs- og 1 afslutningssamtale er 12.000 kr. Beløbet betales over 3 rater.

Det er også muligt at booke individuelle børnesamtaler. Prisen for 1 børnesamtale er 750 kr. Deltager mor/far eller anden omsorgsperson ved 1 eller flere samtaler, er prisen 1.000 kr. pr. session. 1 sessions varighed er 1 time. Her betales efter hver session.

Hanne Clausen

Kontakt

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Britta på mail eller telefon.

Egevænget 12, 6640 Lunderskov

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
Fill out this field